Den norske landslagsspissen ødela seg på en defensiv dødball ni minutter før slutt. Det er ikke klar hvor alvorlig skade er.

Tidligere i kampen hadde Moa en av de største sjansene i en kamp som var langt mer underholdende enn resultatet tydet på. Hans skudd ble reddet på streken.

– Det var en god kamp, og for oss var det viktig å tette igjen bakover etter å ha sluppet inn åtte mål på de to forrige bortekampene , sa Hannover-trener Mirko Slomka.

Etter kampen er Hannover fortsatt på tredjeplass, men Bayern München kan gå forbi med hjemmeseier mot serietoer Leverkusen søndag. Serieleder Borussia Dortmund spiller også søndag.

Mesterligasemifinalist Schalke berget uavgjort borte mot Werder Bremen i lørdagens kveldskamp. Edu nikket inn Rauls innlegg til 1-1 etter at Sandro Wagner ga vertene ledelsen ved å sette inn returen etter sitt eget straffespark.

Lørdag handlet det mye om nedrykksstriden. Wolfsburg berget 2-2 mot St. Pauli takket være Jan Polaks utligning i nest siste minutt, men Felix Magath er fortsatt uten seier siden han gjorde trenercomeback i klubben han for noen år siden førte til seriegull.

Wolfsburg er på kvalifiseringsplass, men bare målforskjellen skiller til St. Pauli under streken. Håvard Nordtveits klubb Borussia Mönchengladbach, som tapte sin kamp fredag, er tre poeng bak.

Jeg er tilfreds med resultatet, men ikke med kampen. Igjen viste vi at vi mangler kampånden som er nødvendig i nedrykksstriden , sa Magath. (©NTB)