Ondrasek fikk se det røde kortet etter å ha havnet i krangel med Mjøndalens Christian Gauseth.

— Det er helt riktig dømt av dommeren, og han prøver å spille på meg et gult kort. Ondrasek har seg selv å takke. Jeg er overrasket over at en fyr som skal være tøff prøver å spille på andre kort. Det synes jeg er dårlig stil og flaut, sier Gauseth til iTromsø utenfor hjemmelagets garderobe på Mjøndalen stadion.

- Følger ekstra med på meg

Ondrasek oppfattet situasjonen rundt det røde kortet på følgende måte:

— Det var den andre gangen i livet mitt jeg får rødt kort, og jeg vet ikke hvorfor det skjedde.- Så det røde kortet var ikke rettferdig?

— Jeg vet ikke helt. Det første kortet kom etter at jeg påpekte en hands. I den andre situasjonen vet jeg ikke helt hva som skjer, men jeg føler at dommerne i 1.-divisjon venter på meg, og føler ekstra med på hva jeg gjør, sier Ondrasek.

iTromsø prøvde å få svar fra dommerkvartetten etter kampslutt, men de ønsket ikke å uttale seg.

Spent på TIL

Gauseth er spent på om TIL takler presset utover høsten.

— Jeg synes de var svake mentalt i dag. De har vært på opprykksplass hele sesongen, og det er svakt lederskap om de roter vekk dette. I dag slo vi dem og reduserte avstanden opp til fire poeng. Det skal ikke gå an å rote vekk dette for dem, og det vil være utrolig, sier Gauseth.

Ondrasek er tydelig på at det ikke er godt nok å prestere slik om det skal bli opprykk.— Absolutt ikke. Vi må score mål og holde nullen, noe vi ikke klarte i dag, sier Ondrasek.