KEEPERBYTTE?: Molde solgte Ole Søderberg til Kalmar i fjor. Nå melder dt.no at fjorårets cup- og seriemestre vil kjøpe Kalmars Lars Cramer. KEEPERBYTTE?: Molde solgte Ole Søderberg til Kalmar i fjor. Nå melder dt.no at fjorårets cup- og seriemestre vil kjøpe Kalmars Lars Cramer. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

- Molde har lagt inn bud på Kalmar-keeper

Drammens Tidende melder at Molde jakter enda en keeper. Lars Cramer bekrefter interessen.

Molde (rbnett.no): Etter salget av Espen Bugge Pettersen sist høst har det vært behov for påfyll av sisteskanse hos de regjerende cup— og seriemestrene. Det kan også virke som at de mange spekulasjonene om at Ørjan Håskjold Nyland er på vei ut av landet har satt ekstra fart på arbeidet med å finne keeper.

Den svenske U21-landslagskeeperen Andreas Linde har de siste dagene trent med Molde. Til daglig spiller han i Helsingborg, og ingen ting er avklart om Linde kommer til Molde permanent.

Keeperbytte?

Nå melder Drammens Tidende at Lars Cramer (23), for tiden i svenske Kalmar, skal være på lista til Molde. Han har tidligere spilt for Strømsgodset og har også vært utlånt til Asker i en periode.

– Jeg har fått med meg interessen fra Molde, ja, sier Cramer til Drammens Tidende.

Han har spilt for Kalmar i knappe to sesonger. Her har han vært førstevalg etter at Etrit Berisha ble solgt til Italia. Men etter et par svake kamper ble han satt på benken til fordel for Ole Søderberg som kom til Kalmar fra nettopp Molde i 2014.

Har to år igjen

I følge Drammens Tidende skal Molde ha lagt inn to bud på Cramer. Det er ikke kjent hvor mye de norske cup— og seriemestrene er villig til å betale for ham.

– Jeg har fortsatt to år igjen av kontrakten med Kalmar. Jeg forholder meg til det, sier 23-åringen fra Drammen.

Denne uka ble Cramer operert for idrettsbrokk – dette gjør at han må holde seg unna trening et par uker.

– Nå må jeg bare bli hundre prosent skadefri, så er jeg klar for en ny sesong med Kalmar, sier han.

Cramer spilte to kamper for det norske U19-landslaget i 2010, i tillegg til en for U21 og en for U23 året etter.