Martin Samuelsen (19) er tilbake i Premier League-klubben West Ham, etter at låneoppholdet med Peterborough er avsluttet.

Planen var opprinnelig at nordmannen skulle være i klubben som spiller på nivå tre i England ut sesongen, men Samuelsen var tilbake på West Hams treningsfelt fredag, skriver klubben på Twitter.

Ifølge lokalavisen Peterborough Today er en av hovedårsakene at Peterborough ikke ønsker å bruke lånespillere i de resterende kampene av sesongen. Unntaket er keeper Mark Tyler, som signerer en permanent kontrakt med klubben i sommer.

Vil etablere seg i West Hams Premier League-tropp

Samuelsen spilte til sammen 20 kamper i løpet av det seks måneder lange oppholdet, hvorav ni fra start, og scoret to mål.

På Twitter takker 19-åringen for de seks månedene han har hatt i Peterborough:

Neste sesong satser nordmannen på å bli en fast del av Premier League-klubbens førstelagstropp:

– Etter sesongen drar jeg tilbake til West Ham og blir en del av førstelagstroppen i oppkjøringen til neste sesong. Jeg har troen på at jeg kan gjøre det bra da og etablere meg som en del av a-troppen. Kvalifiserer vi oss for Europa League eller Champions League, blir det så mange kamper i løpet av sesongen at da blir jeg nok uansett, sa Samuelsen til Aftenposten i mars.