Dan Girardi sikret 3-2-seieren med sin scoring tidlig i siste periode.

Zuccarello kom ikke på scoringslista i kampen og var heller ikke involvert i noen av de tre Rangers-målene.

Rangers var det beste laget i åpningsperioden, men det var Coyotes som sjokkåpnet kampen. Gjestene tok ledelsen ved Radim Vrbata etter bare 33 sekunders spill.

Rangers reiste seg etter kalddusjen og utlignet ved Josh Jooris før perioden var omme. Mats Zuccarello var også frampå foran Coyotes-målet, men avslutningen satt ikke der den skulle.

I midtperioden ga J.T. Miller hjemmelaget ledelsen, før Vrbata utlignet med sitt andre mål for kvelden. Foran den siste perioden var dermed lagene like langt på 2-2. Der scoret Dan Girardi tidlig, og Rangers holdt unna til seier.

— Det er kult at Girardi får avgjøre i dag, det fortjener han veldig. Han får ufortjent mye kritikk. Alle gutta her inne setter veldig pris på ham, sa Zuccarello til Nettavisen etter kampen.

Nordmannen spilte vel 18 minutter av søndagens kamp og hadde ingen skudd på mål. (©NTB)