Hjemmelaget hadde tatt en tidlig ledelse på straffe, og hadde før pause rimelig bra kontroll på gjestene fra Rogaland, selv om både Hannes Sigurdsson og Kenneth Grande kom til brukbare sjanser.

Andre omgang ble en nokså tam affære helt fram til Krasnovskis sin utligning på en velplassert markkryper. Deretter skjedde det mye. Begge lag hadde store sjanser på overtid, uten at det ble nettkjenninger av det.

Etter to kamper uten baklengs måtte Egersunds unge svenske keeper Oskar Larsson se et straffe gå i mål etter bare få minutters spill.

– Skaper mange muligheter

— Da de fikk det tidlige målet ble det til at vi måtte jage kampen derfra og ut. Men vi er bra med hele tiden, og skaper mange bra muligheter. Men i dag hadde vi ikke helt marginene med oss. Etter min mening var vi det beste laget, og så snart vi klarte å få ballen ned og spille skapte vi sjanser på løpende bånd. Etter pause skal alle guttene ha et veldig pluss for bra innsats, noe som bidrar til at vi klarer å berge ett poeng mot slutten.

Til tross at han holdt buret rent i resten av kampen var Larsson, som er på lån til Egersund fra Gefle, ikke helt fornøyd med egen innsats.

– Fikk det ikke til å stemme

— Jeg erkjenner at jeg ikke spilte opp mot den standarden jeg ønsker i dag. Etter seieren mot Nest Sotra forrige helg hadde jeg en bra følelse, men fikk det ikke helt til å stemme. Men totalt sett får vi ta med oss en bra følelse videre etter å ha kommet tilbake og utlignet mot slutten. Selv om vi gjerne skulle hatt alle tre poengene.

Etter tre serierunder står Egersund med fire poeng, mens Florø har ett mer. Neste oppgave for Egersund er Sandnes Ulf i cupen på onsdag, før Fyllingsdalen kommer på besøk neste helg. Florø, som ble utslått av cupen i første runde, møter Vard i Haugesund om en uke.