Uten kontrakt: Etzaz Hussain er fortsatt i forhandlinger med MFK om en ny avtale. Samtidig har flere utenlandske klubber meldt sin interesse, sier hans agent Jim Solbakken. Uten kontrakt: Etzaz Hussain er fortsatt i forhandlinger med MFK om en ny avtale. Samtidig har flere utenlandske klubber meldt sin interesse, sier hans agent Jim Solbakken. Foto: Erik Birkeland

Etzaz Hussain kobles til tyrkisk toppklubb

– Han har tilbud fra flere klubber, sier agent Jim Solbakken.

Den kontraktløse midtbanespilleren Etzaz Hussain kan havne utenlands. Etter å ha storspilt for Molde ute i Europa, har flere storklubber fått øynene opp for 22-åringen. Det bekrefter agent Jim Solbakken overfor Rbnett.

Tyrkiske Sivasspor

– Etzaz har tilbud fra flere klubber. Det er ikke avklart om han blir i Molde, eller om han tar turen ut i Fotball-Europa, sier Solbakken.

Etter det Rbnett erfarer er det 4-5 klubber som har vist konkret interesse, blant dem minst en tyrkisk toppklubb. På den engelske Wikipedia-siden om Etzaz Hussain står han nå oppført som Sivasspor-spiller med draktnummer 16. Også den tyrkiske storavisa Fanatik har koblet Huzzain til Sivasspor.

Sivasspor spiller i Süper Lig, den øverste divisjonen i Tyrkia, men har startet sesongen dårlig og ligger i skrivende stund på en 15. plass.

Må være «riktig»

Ifølge Jim Solbakken har Hussain ikke forlatt Molde fotballklubb ennå, selv om ny kontrakt ikke er på plass.

– Det skal være en riktig overgang for Etzaz om han skal forlate Molde og alt det gode som er på gang der nå, sier Solbakken til Rbnett.

Manager Ole Gunnar Solskjær har tidligere sagt at han ønsker Hussain med videre, men det er opp til Hussain og klubben å bli enige om en avtale.

Hussain spilte 27 kamper for MFK i 2015-serien. Han kom til Molde fra Fredrikstad i 2012.