BETIS — REAL MADRID 1-1

Real Madrid klarte bare 1-1 borte mot Betis, mens Atlético Madrid spilte 0-0 hjemme mot Sevilla. Dermed beholder Barcelona ledelsen i La Liga.

Real Madrids to første kamper med Zinedine Zidane som trener endte i 5-0- og 5-1-seier, men søndag gikk det tyngre for franskmannens mannskap.

Betis sto sju kamper uten seier før møtet med hovedstadslaget, men det hindret ikke Alvaro Cejudo i å gi vertene ledelsen etter sju minutter.

Gjestene stanget lenge mot veggen og brukte lang tid før utligningen kom. Først etter 71 minutter var det likt i målprotokollen da Karim Benzema laget 1-1. Toppklubben klarte ikke å sikre seieren i sluttminuttene.

Barcelona på topp

NEDTUR: Cristiano Ronaldo og Real Madrid greide ikke å vinne mot Betis. Foto: NTB scanpix

Atlético Madrid kom fra fire strake seirer i serien, men hjemme mot Sevilla ble det stopp, selv om vertene spilte med en mann mer i en halvtime. Vitolo ble utvist med sitt annet gule kort etter 60 minutter. Likevel endte det 0-0.— Det er fotball. Ballen ville ikke inn, og vi må jobbe på videre, sa Atléticos Koke.

Hjemmelagets Antoine Griezmann var nærmest scoring da han headet i stolpen etter 52 minutter.

Etter Barcelonas 2-1-seier borte over Malaga lørdag, måtte Atlético vinne for fortsatt å lede den spanske ligaen. Atléticos poengtap søndag gjør at klubben er bak katalanerne på målforskjell. Barcelona har også en kamp mindre spilt. Real Madrid er fire poeng bak på tredjeplass.

I neste runde møtes Barcelona og Atlético Madrid på Camp Nou.

— Vi må nullstille oss, reise til Camp Nou og prøve å få med oss noe derfra, noe som er tøft, sa Koke.

Sevilla, som møter Molde i europaligaen neste måned, viste sin styrke ved å ta poeng i Madrid med ti mann. Laget er på 7.-plass på tabellen.

Neville har ikke vunnet

Valencia er fortsatt uten seier med Gary Neville i sjefsstolen. Søndag ble det så vidt ett poeng med 1-1 borte mot Deportivo La Coruña. Álvaro Negredo utlignet for Valencia på overtid.

Athletic Bilbao vant baskerderbyet mot Eibar hele 5-2. Aritz Aduriz scoret to av målene. (©NTB)