Norges U23-damer møtte Sverige til privatkamp på Arna idrettspark tirsdag kveld. Kampen endte 1-0 til Norge etter scoring av Gunnhild Herregården i det 73. minutt.

Men den som var aller gladest etter kampslutt, var Tina Algrøy. Arna-Bjørnar-angriperen fyller 21 år i dag, og fikk seg en overraskelse etter seieren.

Skulle reise – manglet billett

Hordaland Fotballkrets delte nemlig ut to billetter til cupfinalen mellom Brann og Aalesund til en av dem som kjøpte billett til landskampen. Den heldige vinneren viste seg å bli Maren Knudsen – som selv spiller for Arna-Bjørnar (i høst på utlån til Sandviken) og U19-landslaget. Hun tar med seg Algrøy til hovedstaden.

— Jeg hadde allerede planlagt å reise til Oslo cupfinalehelgen. Hotellrom var bestilt, men jeg manglet billett. Jeg har jobbet hardt for å få, men ikke klart det. Utrolig snilt av Maren å ta meg med, sier Algrøy til bt.no.

— Dette er en helt fantastisk dag. Du kan ikke få en bedre bursdag! smiler hun.

Annullert mål

Mot slutten av første omgang trodde hele stadion at Algrøy hadde headet Norge i ledelsen på corner. Først at applausen hadde lagt seg, viste det dommeren hadde annullert målet for knuffing i feltet.

— Det var totalt feil, og litt surt. Men vi vant til slutt. Jentene gjorde en veldig god jobb i annen omgang, sier Algrøy, som selv ble byttet ut til pause.

— Jeg skulle gjerne ha spilt litt mer, men det var en privatkamp og vi visste at alle skulle få spille,

Landslagstrener Jarl Torske var godt fornøyd med den norske innsatsen.

- Vi hadde en fin stigning utover i kampen. Jeg synes vi spilte bra fotball i store perioder, og det gir en god følelse å slå Sverige, sier Torske.

Fire Arna-Bjørnar-spillere startet kampen: Caroline Walde, Astrid Grøttå Ree, Tina Algrøy og Hege Hansen. I tillegg startet Nora Gjøen mellom stengene. LSK-målvakten har en fortid i Gneist, Øygard, Voss og Arna-Bjørnar.