Det var med andre ord skikkelig blåmandag på Color Line stadion dagen etter det skuffende 1-4-tapet hjemme mot Sogndal.

– Egentlig satt vi der mest bare for å beklage hvor forbannet dårlig vi var mot Sogndal, sier kaptein Bjørn Helge Riise.

– Det er spillergruppa som tar sjølkritikk?

– Ja, det er utelukkende spillergruppa som tar selvkritikk. Dette er ikke Trond sin feil. Det er svært sjeldent at ti mann – vi må si det siden Andreas (Lie) sto fantastisk – ikke er med på det som skjer i det hele tatt. Mot Sogndal var det dessverre slik, og slik kan vi ikke ha det, sier Riise.

– Ingen dramatikk

Trond Fredriksen påpeker at han ofte snakker med spillerne sine.

– Uansett om vi vinner eller taper handler det om å prate om hva vi gjør bra eller dårlig. Jeg bruker mye tid på å prate med spillerne. Dette er et ledd i det. Dagens møte er det ingen dramatikk rundt, sier AaFK-treneren.

Ifølge Bjørn Helge Riise ble det ikke tatt opp noen spesielle temaer under møtet. Tross sesongstarten virker AaFK-spillerne å ha stor tillit til Trond Fredriksen og Karl Oskar Fjørtoft.

– Hele spillergruppa har et fantastisk bra forhold til trenerne. Det er to trenere som virkelig bryr seg om spillergruppa og klubben. Vi samarbeider utrolig bra, selv om jeg forstår at folk stusser på det når de ser enkelte av resultatene våre, sier Riise.