Patrick Thoresen og hans SKA St. Petersburg vant 4-2 i hjemmekampen mot Slovan Bratislava i ishockeyserien KHL fredag.

Nordmannen gjorde ingen målpoeng i oppgjøret, men hadde ett skudd på mål i første periode. Thoresen var ikke involvert i siste periode, og han fikk dermed bare 11.43 minutter på isen.

Artemij Panarin scoret to av SKAs fire mål. Vertene avgjorde i praksis i kampen med to scoringer til 3-1 i midtperioden.

Thoresens lag topper avdeling vest foran Dinamo Moskva.

Jonas Holøs og Lokomotiv Jaroslavl gikk på ett nytt hjemmetap da CSKA Moskva vant 3-1. Igjen fikk Holøs mest istid av samtlige spillere hos hjemmelaget med 22.35 minutter. Han hadde totalt tre skudd på mål i kampen.

Lars Haugen var med i troppen til Dinamo Minsk, men fikk ikke spilletid i 3-4-tapet for Admiral Vladivostok. Gjestene vant etter straffer.