Tirsdag hevdet den spanske avisen AS at Martin Ødegaard (17) forlater Real Madrid og går på utlån til en annen klubb etter sommerens treningsleir.

AS skrev også at Ødegaard-leiren foretrekker et utlån til Tyskland, og tyske Sky Sports fulgte opp med at Hamburg SV kunne være en aktuell klubb. Det avviste imidlertid Sebastian Wolff, som følger Hamburger SV tett for fotballmagasinet Kicker.

– Hamburg er ikke interessert i Ødegaard lenger. De tok kontakt med ham i mars, men nå har de hentet inn de offensive spillerne de trenger, sa Wolff til Aftenposten.

– Lønnen skremmer vekk klubbene

Onsdag skriver avisen Bild at hverken Hertha Berlin, Eintracht Frankfurt, Leipzig, Wolfsburg, Hoffenheim eller Bayern München ønsker å leie 17-åringen. Avisen hevder at det er Ødegaards årslønn som gjør klubbene lunkne.

AS har tidligere hevdet at nordmannen tjener to millioner euro (cirka 19 millioner kroner, ut i fra dagens valutakurs), nå skriver den samme avisen at årslønnen er på 1,2 millioner (cirka 12 millioner kroner). Disse tallene er altså ytterst ubekreftede, og man må ta dem med en klype salt.

Aftenposten har forsøkt å få en prat med Hans Erik Ødegaard om sønnens fremtidsplaner, men 42-åringen har gitt beskjed om at de har bestemt seg for "å ligge lavt" og at de derfor ikke vil kommentere noe som helst.

PS! Real Madrid spiller treningskamp mot Paris Saint-Germain i natt norsk tid, klokken 01.30, i Ohio i USA.