Marie Bakke scoret for første gang på 14 måneder, men det ble overskygget av 2-1-tap mot Vålerenga. Marie Bakke scoret for første gang på 14 måneder, men det ble overskygget av 2-1-tap mot Vålerenga. Foto: Jon Ingemundsen

Klepp tapte mot Vålerenga

Marie Bakke scoret sitt første mål på over et år, men det car ikke nok til å slå Våkerenga.

Vålerenga – Klepp 2-1 (0-1)

— Jeg kan ikke huske siste jeg scoret, og det er veldig kjekt. Men i dag må jeg si jeg heller ville vunnet, forteller Bakke etter 2-1-tapet.

Da Bakke kom til Klepp var det som kant- og vingspiller. Men i årenes løp forteller hun selv at hun har vært innom samtlige posisjoner med unntak av målvakt.

– De kaller meg bare poteten. Jeg er kantspiller, og i de kampene jeg er mye involvert og har mye ball er ingenting bedre enn å spille kant. Men jeg er avhengig av å ha ball for å være god, jeg liker å være involvert.

Hvor hun spiller neste kamp vil hun ikke spekulere i. For henne er det viktigste å prestere, ikke hvilken posisjon hun spiller i.

– Så lenge jeg gjør det bra i posisjonen jeg spiller i er det det viktigste, for det er vanskelig for meg å si hvor jeg helst ønsker å spille. Der har også kampbildet mye å si for min del.

I kampen mot Vålerenga startet Klepp best, og hadde god kontroll i første omgang. Men etter hvilen la Vålerenga seg lavt og Klepp begynte å slite, og Marte Berget ble matchvinner med to scoringer.

Kampfakta:

Vålerenga - Klepp 2-1

Pause: 0-1

Vallhall

Mål: 0-1 Marie Bakke (9.), 1-1 Marte Berget (58.), 2-1 Berget (77.)

Dommer: Elisabeth Thoresen, Asker Fotball kvinner

Klepp (4-4-2): Justine Bernier - Astrid Grøttå Ree, Lena Soleng Larsen, Linn Merethe Thune, Anette Tengesdal – Maren Knudsen (Kristin Jondal Risnes, 61.), Karoline Surdal (Susanne Vistnes, 83.) , Gry Tofte Ims, Marie Bakke - Therese Sessy Åsland, Line Krogedal Smørsgård