Her er Fredrik Ulvestad på trening hos Burnley. Her er Fredrik Ulvestad på trening hos Burnley. Foto: Burnleyfc.com

Ulvestad møtt av jubelbrøl i PL-debuten

Fredrik Ulvestad ble den 58. nordmannen i Premier League da han kom inn som innbytter etter 88 minutter mot Stoke i dag.

TURF MOOR: Ulvestad kom inn etter 88 minutter hjemme mot Stoke. Da reiste hjemmepublikum seg og ga sunnmøringen et skikkelig jubelbrøl — etterfulgt av takfaste rop om "Freddy, Freddy, Freddy" - som er blitt hans kallenavn i England.

Fredrik Ulvestad markerte seg umiddelbart med en fin stikker, men rakk ikke å bli særlig involvert ellers i det som må sies å være en passelig kjedelig 0-0-kamp mellom Stoke og Burnley.

Uansett var det nok kjekt for Fredrik Ulvestad - som hadde pappa på tribunen - å endelig få vist seg fram for hjemmepublikummet.

Burde vunnet

Ei serierunde før slutt er det allerede klart at Burnley har rykket ned til Championship. Likevel viste Burnley at de har litt å fare med hjemme mot Stoke.

I førsteomgang hadde Burnley et solid overtak, men ballen ville ikke i mål. For gjestene var tidligere MFK-spiller Mame Biram Diouf tidvis farlig, men tross store sjanser klarte han ikke sette ballen i nota.

LITE SPENNENDE KAMP: Hjemmelagets Michael Kightly i duell med Stokes Steven Nzonzi. Foto: Paul Greenwood / BPI / Digitalsport

Andreomgang ble et langt gjesp for den nøytrale tilskuer. Dermed endte det med et greit uavgjortresultat i Fredrik Ulvestads Premier League-debut.22-åringen er for øvrig den første ålesunderen til å spille i Premier League siden John Arne Riise avsluttet sitt Premier League-eventyr.

Vis fakta ↓
Engelsk eliteserie fotball lørdag, 37. runde: