Fotballstjernen vurderer å bytte idrett når han legger opp

– Skulle man ikke da bli ansett som en av de fremste idrettsmennene gjennom tidene? spør Harry Kane.

Publisert:

Tottenham-spiss Harry Kane vurderer å satse på amerikansk fotball når han legger opp som fotballspiller. Foto: PAUL CHILDS / Reuters / NTB Scanpix

  • NTB
Denne artikkelen er over ett år gammel

Tottenham-stjernen Harry Kane avslører at han ønsker å prøve seg som kicker i amerikansk fotball om 10–12 år.

Kane er kjent for å ha krutt i støvlene. Nå drømmer 25-åringen om å også frelse det amerikanske publikummet i deres versjon av fotball når han legger fotballskoene på hylla.

I et intervju med ESPN forteller spissen at han tror dødsballferdighetene hans kan føre til suksess som kicker i NFL, som er det høyeste nivået av amerikansk fotball i verden.

– Det er sant. Om ti–tolv år til har jeg definitivt lyst til å prøve det, sier Kane.

Tottenham-spissen er stor fan av amerikansk fotball og har gjennom sosiale medier blitt kompis med New England Patriots-quarterback Tom Brady, som har vunnet Super Bowl seks ganger.

  • LEST DENNE? Louis van Gaal mener: Dette er forskjellen på Mourinho og Solskjær

Drømmen om å bli best har inspirert Kane til å teste ut idretten.

– Om man spiller i Premier League og fotball-VM og deretter NFL, skulle man ikke da bli ansett som en av de fremste idrettsmennene gjennom tidene? spør Kane.

25-åringen vil være godt i gang med 30-årene når han ønsker å teste ut NFL-drømmen. Likevel pleier NFL-kickere å være i slutten av 30-årene og begynnelsen av 40-årene siden posisjonen kun krever at de er på banen noen sekunder hver kamp.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Harry Kane
  2. Premier League