Slutt- Aalesund vinner 1–0 og er klar for neste års eliteserie. TUIL på sin side er klar for 2.divisjon. Vi takker for følget og ønsker på gjensyn.

90.min: Det legges til to minutter. arntzen skyter, corner til TUIL

88.min: TUIL med noe som kan minne om en liten sluttspurt, men klarer ikke komme til avslutninger.

86.min: Braaten sleiver, og Aalesund får en stor mulighet. Går i tverliggeren.

83.min: Brukbar nulighet for TUIL, men Andersens skudd går noen meter utenfor.

81.min: TUIL sliter med å få tak i ballen.

79.min: Stor mulighet for Aalesund til å nærmest punktere kampen, men skuddet går like utenfor.

74.min: Ringberg er frisk for øyeblikket, og skaffer TUIL corner.

72.min: Ringberg skaffer TUIL frispark i farlig posisjon.

70.min: Andersen erstatter Kjæve for TUIL.

69.min: Faktisk ikke en eneste stor målsjanse hittil i andre omgang. Lars Henrik Andreassen er kommet inn for TUIL.

67.min: Castro skyter, Braaten blokkerer.

65.min: Det forberedes et dobbeltbytte hos TUIL. Corner til bortelaget.

63.min: Løvland tas tur fram, men Aalesund-spilleren slipper kortet.

61.min: Aalesund er nærmere 2–0 enn TUIL er utligning.

60.min: En rekke spillere i oppvarming hos begge lag. Tounekti, Albertsen, Sandbukt, Andreassen og Andersen på benken hos hjemmelaget.

58.min: Aalesund angriper fortsatt, men virker nok også opptatt av å spille trygt og ha balanse i laget.

56.min: Aalesund har tatt styringen mer nå.

55.min: Arntzen klarerer til corner for bortelaget.

52.min: Godt TUIL-spill med Ringberg og Arntzen involvert. Innlegget klareres.

50.min: Corner til bortelaget.

49.min: TUIL har kommet godt i gang etter pause.

47.min: Jevn start på andreomgangen.

46.min: Andre omgang er i gang.

Pause på stillingen 0–1. Aalesund klart best den første halvtimen, TUIL noe bedre med det siste kvarteret.

45.min: Det legges til to minutter.

43.min: TUIL har løftet seg.

41.min: Breimyr har erstattet Lorentzen.

38.min: Robin Loretnzen har fått seg en smell, og ser ut til å måtte bytte. Stor TUIL-sjanse på corneren. Arntzen får avsluttet to ganger, og til slutt er Karlsen nær ved å pirke ballen i mål fra kort hold.

37.min: TUIL holder litt i ballen. Ringberg drar seg fri med en lekker tunnel, og vinner et frispark i god posisjon. Løvland skyter, det ender med hjørnespark.

34.min: Lorentzen sliter med Gueye. Ender med corner.

32.min: Nok et gult kort til TUIL. Arntzen denne gangen.

31.min: TUIL har fått løftet laget litt, men er ikke i nærheten av å skape noe.

29.min: Ringberg får utfordre en mot en for første gang i kampen. Stoppes.

27.min: Lysvoll med gult kort for en ettersleng.

26. min: Aalesund styrer fortsatt etter scoringen.

0–1. Bortelaget tar ledelsen, og det lå i lufta. Agdestein header enkelt et innlegg fra venstre i mål.

22. min: Ett poeng er nok for å sikret opprykk for Aalesund, men de ønsker selvsagt å sikre opprykket med stil.

19. min: TUIL gir ofte bort ballen så snart de vinner den.

17.min: Bortelaget styrer fortsatt, men uten å skape sjanser på løpende bånd.

15.min: Gult kort til Andreas Løvland.

13. min: De første tretten minuttene viser tydelig hvorfor det skiller nesten 60 poeng på tabellen mellom de to lagene.

10.min: Aalesund styrer det meste for øyeblikket, og vinner nok en corner.

7. min: Frispark til bortelaget i god innleggsposisjon.

6.min: Trollskar sklir i det et innlegg kommer. Arnten gir til corner.

5.min: Aalesund med et lite initiativ innledningsvis.

4.min: Tidlig gult kort på Henrik Åsali Hanssen.

3.min: Kjæve får en brukbar mulighet, men skuddet på volley går over.

2. min: Et svakt utspill fra Trollskar gir Aalesund kampens første mulighet, men skuddet fra skrått hold år utenfor.

1.min: Vi er i gang på Alfheim. Trollskar får sin debut i TUIL-målet. Ikke veldig folksomt, men det er noen Aalesund-supportere på plass for å feire det de håper blir opprykk.

TUIL stiller med følgende lag: Gard Trollskar- Andreas Arntzen- Thomas Braaten- Robin Lorentzen- Henrik Åsali Hanssen- Håkon Kjæve- Anders Karlsen- Lasse Berg Johnsen- Vegard Lysvoll- Sander Ringberg og Andreas Løvland.

Før kampen: TUIL ligger helt sist med kun ni poeng, og er lar for nedrykk etter Strømmens seier tidligere i dag. Aalesund kan på sin side kan bli klare for neste års eliteserie dersom de unngår tap.

Kampen spilles på Alfheim stadion ettersom TUIL utbedrer lysanlegget på TUIL Arena.