Ved midnatt måtte samtlige klubber registrere sine tropper til Champions League. Real Madrid har tatt ut Martin Ødegaard (16) til sin tropp.

Troppen inkluderer totalt 27 mann. Ødegaard har fått trøyenummer 27.

Martin Ødegaard er for øyeblikket med det norske landslaget, i forkant av kampene mot Bulgaria og Kroatia. Foto: Stein Bjørge

I Champions League registrerer lagene to spillerlister. En A-liste med 25 spillere, som skal inkludere åtte spillere som er trent i klubben eller landet.I tillegg kan klubbene levere en B-listeder spillerne må være født etter 1. januar 1994. Altså være under 21 år gamle.

På denne listen kan klubbene velge et ubegrenset antall spillere.

Justin Bieber-tilstander? Les vår dokumentar om fenomenet Martin Ødegaard her.

— Et åpenbart tegn

Likevel er det ikke ubetydelig at Ødegaard faktisk er i troppen, hevder Santi Siguero, som jobber som journalist for den spanske sportsavisen Marca.

— Det er åpenbart et tegn på tillit fra Benítez (A-lagstreneren, journ. anm.). I tillegg er det en gest til gutten fra klubben, for å vise at de føler ham tett, sier Siguero til Aftenposten.

Fikk du med deg dette i sommer? - Ødegaards holdninger forbløffer Real Madrid-stjernene

— Madrid har enorm tro på Martin. De beskytter ham mer enn noen annen unggutt på tiår, fortsetter han.

Ødegaard er ikke den eneste B-lagsspilleren som er tatt ut. Av spillerne som startet Real Madrid Castillas seriekamp mot Rayo Majadahonda i helgen, har også de spanske ungguttene Marcos Llorente og Borja Mayoral fått plass.

Ikke mett på Martin Ødegaard-stoff? Da anbefaler vi disse sakene:

De Gea med i United-troppen

Spilleren de kanskje var knyttet størst oppmerksomhet rundt før Champions League-registreringen var Manchester United-keeper David de Gea.

Keeperen har ikke spilt for United i sommer, og overgangen til Real Madrid strandet i tolvte time mandag.

De Gea er imidlertid tatt ut i troppen, hvilket betyr at døren ikke er lukket for at han kan få spille i Champions League for United i høst.