Det har nå dukket opp bilder på nettet av det som skal være neste sesongs førstedrakter til Arsenal, Barcelona og Manchester United.

På denne tiden av året flommer nettet nesten over av slike bilder, men denne lekkasjen ser ganske troverdig ut. Det kan se ut som bildet er tatt av en eller annen utro tjener på et lukket show innen bransjen.

Med forbehold om at klubbene ender opp med andre design (det vil tiden vise), vil jeg si dette: Nike skuffer stort med disse draktene.

Vi tar dem fra venstre:

Arsenal: Fint at det fortsatt er rund hals og trang passform, men hva gjør det svarte i drakten. Hvitt, svart og rødt er fargepaleten til Manchester United, så jeg vil tro supporterne vil være i harnisk over denne nyheten. "Sørgebåndene" på ermene er heller ikke noe fint.

Barcelona: Hva er galt med røde og blå striper? Her har Nike nok et design som prøver noe annet enn vanlige striper, og også her fungerer det ikke helt. Drakten fjerner seg rett og slett for mye fra hvordan en Barcelona-drakt skal se ut.

Manchester United: Kanskje den verste drakten av de tre. Rutemønsteret får drakten til å se ut som en duk. For MU-fansens del, får en håpe at dette ikke er en drakt som vil komme i bruk, for dette er rett og slett den verste førstedrakten Nike har laget for Manchester United. Klubben kan risikere å gå fra Premier Leagues fineste drakt til dette.

ENIG ELLER UENIG? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!