Luis Suarez er blitt en real hodepine for Liverpool.

Den kontroversielle spissen fikk åtte kampers utestengelse for rasistiske bemerkninger rettet mot Manchester Uniteds Patrice Evra, fulgte opp med et solid spark i magen på Tottenhams Scott Parker i comebacket, før han nektet å ta Evra i hånden da Liverpool gjestet Old Trafford i helgen – til tross for at Liverpool-manager Kenny Dalglish varslet om det motsatte kun dager før kampen.

Etter storkampen mot Manchester United beklaget både Suarez og Dalglish, mens klubbdirektør Ian Ayre var «ekstremt skuffet» over Suarez' opptreden.

Men beklagelsene kom etter at Liverpool-sponsor Standard Chartered kontaktet klubbdirektør Ayre søndag morgen.

Det skriver The Independent .

— Vi fortalte at vi var svært skuffet over det som skjedde lørdag, og klubben lyttet. De har holdt oss informert om hva de gjør i saken , sier en kilde til avisen, som også skriver at en intern undersøkelse i klubben vil avgjøre om Liverpool ender opp med å bøtelegge Suarez.

Nå har klubbens amerikanske eiere bestemt seg for å fly til England denne uken for å rydde opp i sølet, forteller Daily Mail .

Dette tilbakevises imidlertid i Liverpool-avisen Liverpool Echo .

Eier John Henry og styreformann Tom Werner skal til England for å overvære ligacupfinalen mot Cardiff 26. februar, og ifølge avisen er det slett ikke tilfelle at reisen er fremskyndet.

I går skrev Daily Mirror at Liverpool har bestemt seg for å selge Suarez til sommeren, og siste ord er definitivt ikke sagt i saken.