Det ble klart i dag at Besiktas ikke får medhold i CAS (Idrettens egen voldgiftsdomstol). Besiktas blir kastet ut av trekningen og blir erstattet av Tromsø, melder UEFA på sine egne hjemmesider. Klokken 13 i dag får Tromsø vite hvilke motstandere de får videre i cupen.

Kampfiksing

Besiktas har vært innblandet i en større kampfiksingssak og UEFA har tidligere dømt laget til utestengelse fra spill i Europacupene. Besiktas anket saken til idrettens voldsgiftsrett (CAS). CAS har slått fast at dommen er gyldig og ikke kan ankes videre. Dermed er de ute av dansen.

Tromsø slo Besiktas i første kamp på hjemmebane med 2-1. Men i Istanbul ble det tyrkiske storlaget for sterkt. I perioder ble Tromsø rundspilt og tapte til slutt 0-2.

Dermed var ikke Tromsø kvalifisert til gruppespillet i Europa League.

Helt til fredag morgen.

Bitteliten Molde-sjanse

Også tyrkiskse Fenerbahce ble ekskludert fra gruppespillet i Europaligaen til tross for at de er kvalifisert. Fenerbache ble erstattet med ett av de tapende lagene i den siste kvalifiseringsrunden.

Dermed var det fredag morgen en bitteliten sjanse for at Molde også kunne fått en plass.

Trekningen ble foretatt i morges klokken 09.00 og det endte med at APOEL fra Kypros fikk den ledige plassen etter Fenerbache.