England 's Darren Bent (FRONT) celebrates after scoring past Denmark's Thomas Sorensen (REAR) during their international friendly soccer match at the Parken Stadium, in Copenhagen February 9, 2011. REUTERS/Phil Noble (DENMARK - Tags: SPORT SOCCER) Foto: Scanpix

KØBENHAVN (Aftenposten.no): — Jeg er glad i kveld. Spillerne hadde den rette spiriten, sa Englands landsalgssjef Fabio Capello etter 2-1 seieren over Danmark i Parken.

Og det var ikke bare seieren som gledet ham. Han ramset opp den ene etter den andre av spillerne, til slutt hadde nesten alle fått sin porsjon skryt. Slik snakker en manager i godt humør, for jammen var det mye som haltet i det engelske laget.

I førsteomgang var Danmark en god del bedre. Spillere som Frank Lampard og Wayne Rooney gjorde seg knapt bemerket. Det nye geniet, av Capello utropt som Englands fremtid, Jack Wiltshire, var knapt synlig. I hele den første omgangen så England ut som en ønskemotstander – litt for langsomme, litt for lette å lese.

Statistikksenter Premier League:

Danskene fikk de fleste sjansene og så ut som et vinnerlag, selv om det sto 1-1 ved pause.

Nøkkelspillere tok ansvar

Men England hadde en klassespiller på den ene vingen, Teo Walcott, og de satte inn med samme speed og kreativitet etter pause, Ashley Young.

Og med flere bytter begynte det å skje noe, og etter hvert vokste England nok til at seieren var fortjent og vel så det. Dessuten bør det legges til at John Terry og Ashley Cole, av veteranene, gjorde manns jobb hele tiden.

For en landslagssjef som har opplevd et slikt VM, et uavgjort mot Montenegro på Wembley og et tap mot Frankrike så sent som i november, er en seier gull verdt uansett. Nå får han fred i avisene også. En stund.

Men hvis England ryker mot Wales i neste EM-kvalkamp, da er det på’n igjen.

Få resultater fra alle onsdagens landskamper her!