Elverum vant sluttspillet i håndball etter å ha slått Bodø i to av to kamper. Onsdag vant hedmarkingene 29-26 på bortebane.

Trener Mikael Apelgren ledet Elverum til den fjerde strake sluttspillstriumf og den sjuende totalt i klubbens historie. Dermed blir det kvalifisering til mesterligaen neste sesong.

Luca Mitrovic bidro sterkt til seieren med sine ni mål i den jevne kampen. Spesielt de første 30 minuttene var det lite som skilte finalemotstanderne. Til pause ledet Elverum 11-10. I annen omgang fikk gjestene en tomålsledelse tidlig. Den beholdt bortelaget, og Bodø måtte jage utligningsmål etter utligningsmål, men klarte aldri å komme skikkelig tilbake.

I det første finaleoppgjøret vant Elverum 30-23, også da ledet de kun med ett mål til pause.

Bodø var nære ved å gjøre det helt store denne sesongen, men måtte til slutt ta til takke med 2.-plass i serie, cup og sluttspill. Likevel er det nordlendingens beste sesong noensinne, selv om de ikke nådde helt opp i noen av turneringene.