STABÆK-BRANN 0-4:

NADDERUD: Hovedpersonen selv nekter for at det oppleves som en nedtur for ham å bytte store internasjonale arenaer med Nadderud og andre norske eliteseriearenaer, og mener selv at han er blitt en bedre spiller siden forrige periode i Brann.

— Nei det er det ikke. Det var jo mitt valg og hadde jeg ment at det var en nedtur å komme hjem så hadde jeg ikke gjort det, poengterer Huseklepp som var involvert i samtlige av Branns scoringer mot Stabæk i 4-0-seieren.

- Det var dette jeg ville akkurat nå, så det er jeg veldig glad for, legger han til.

Samtidig bedyrer han at utenlandsoppholdet har gjort ham sterkere som spiller.

— Jeg har lært meg å spille med og mot forskjellige spillestiler og føler jeg har vokst som spiller av det. Jeg føler jeg er en bedre spiller nå enn da jeg forlot Brann sist, fortsetter han.

Ble bedre utover i kampen

Bergens hjemvendte sønn hadde noe startvansker på Nadderud, og klarte ikke å markere seg nevneverdig før hvilen, men ble bare bedre og bedre utover i 2.omgang.

— Jeg følte meg ikke så bra i første omgang, men det ble mye bedre i 2.omgang, forteller han og legger til at samarbeidet med Kim Ojo på topp fungerte bra.

Det var bra, og det tror jeg bare kommer til å bli bedre utover høsten , sier han.

Huseklepp var en konstant trussel mot Stabæk-forsvarerne i så og si hele 2.omgang, og fikk belønning for strevet da det gjenstod 9.minutter av oppgjøret på Nadderud.

Etter en perfekt langpasning fra innbytter Fredrik Haugen dro han seg innover i banen og bøyde ballen helt oppe i det lengste hjørnet bak en sjanseløs Jan Kjell Larsen i Stabæk-målet. Huseklepp er glad for at han åpnet kontoen allerede i første kampen tilbake i Brann-trøya.

— Det er alltid greit å få det første målet ut av verden så slipper det å bli så mye mas om når kommer det, når kommer det, forteller 27-åringen.

Takker Brann-supporterne

Og når det kom, sørget han for å feire det med de tilreisende Brann-tilhengerne som hadde møtt opp i duskregnet på Nadderud. Huseklepp poengterer at han er glad for støtten han føler fra Brannfansen.

— Det var fantastisk å se dem der. De hadde møtt opp med skilt med "velkommen hjem Huseklepp" og det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg må bare få si tusen takk til alle dem, og takke for fantastisk støtte, fortsetter han.

Nå spår han en bra fotballhøst i Bergen og mener Brann har alt å spille for framover.

Nå har vi heng på lagene foran oss, og er fortsatt med i cupen så vi går en spennende høst i møte , avslutter han.

Brann-trener Rune Skarfjord var storfornøyd med sin «nye» spiss.

Han fikk løpt av seg litt rust i første omgangen og jeg syns løpene begynte å sitte bedre og bedre. Han viser klasse ved en del tilfeller. Jeg lurer på om ikke han ble snytt for et mål til , forteller Brann-treneren.