Etter fem troféløse Liverpool-sesonger, er Dirk Kuyt desperat etter sølvtøy.

Nederlenderen kom til Liverpool sommeren 2006. Like etter at Liverpool hevet FA-cup-trofeet, og året etter at de tok den berømte Champions League-seieren i Istanbul. Siden har det vært lite aktivitet i pokalskapet på Anfield.

– Har vært så nærme

Hvis ikke Liverpool vinner noe denne sesongen, blir Dirk Kuyt den spilleren som har spilt lengst for Merseyside-klubben uten å vinne noe som helst. Det vil han helst unngå.

– I min tid som Liverpool-spiller har vi vært så nærme, sier Dirk Kuyt ifølge SkySports, og tenker på Champions League-finale, -semifinale og andreplass i Premier League.

Statistikksenter Premier League:

Satser på ligacupen

I kveld spiller Liverpool fjerde runde i ligacupen mot Stoke. En turnering som vanligvis blir nedprioritert blant toppklubbene. Men en sesong uten kamper i Europa gjør at Liverpool i år prioriterer annerledes.

– Det at vi ikke spiller i Europa er en gedigen skuffelse for oss. Å vinne ligacupen ville dermed være en stor triumf. Vi er desperate etter å vinne noe , erkjenner Kuyt.

Skuffende fjorårssesong

Det er få som levner Liverpool noen sjanse i ligaen, der Manchester-lagene herjer som de vil. Ligacupen kan dermed være Merseyside-lagets eneste mulighet på sølvtøy i årets sesong.

– Forrige sesong var en skuffelse, og i innenværende sesong handler det om å forbedre oss. Det kan vi gjøre ved å lykkes i denne turneringen, sier Kuyt til SkySports.