Byåsen leverte en bunnsolid og meget god kamp da de møtte tabelltoer Mo på bortebane søndag. Men det skulle likevel ikke holde til poeng.

Martin Kaarby ga Byåsen ledelsen halvveis i første omgang, før en meget omstridt dommeravgjørelse sendte Mo tilbake i kampen.

Torgeir Vassdal satte ballen i Byåsen-målet, men han kunne konstatere at linjemannen viftet energisk med flagget og signaliserte for offside. Kampens hoveddommer var tydeligvis av en annen oppfatning. Etter en lang prat med linjemannen valgte han å godkjenne scoringen. Begrunnelsen var at ballen etter hans mening kom fra en Byåsen-spiller.

Byåsen-spillerne var naturlig nok ikke enige i denne avgjørelsen, og frustrasjonen ble ikke mindre av at Mo tok ledelsen bare to minutter etter den omdiskuterte offside-situasjonen.

Etter pause scoret lagene én gang hver, og et rystet hjemmelag lå svært lavt og forsvarte seg med alle midler det siste kvarteret. Byåsen hadde flere store sjanser til å ta både ett og tre poeng på tampen.

Men det ville seg ikke. Dermed fikk heller ikke naboene fra Strindheim noen drahjelp fra Byåsen etter at de selv tabbet seg ut i Lofoten lørdag. Neste helg er det duket for en nervepirrende toppkamp når Mo kommer til Trondheim for å møte Strindheim.

  • Fakta, Mo – Byåsen 3-2!

  • Tabellen!

  • Toppscoreren!

  • Kampene!