Mario Balotelli har ikke imponert noen etter 160 millionersovergangen til Liverpool i sommer. 24-åringen fra Italia har på ingen måte klart å erstatte Luis Suárez på Anfield, og selv manager Brendan Rodgers lot seg fyre opp i går.

For på vei inn til pause i Champions League-oppgjøret mellom Liverpool og Real Madrid i Beatles-byen, byttet Balotelli trøye med gjestenes Pepe. Det likte Rodgers dårlig.

Hadde møte

På pressekonferansen etter kampen ga han klart uttrykk for misnøyen med hendelsen.

I dag møtte Liverpool-manageren pressen igjen, før helgens Premier League-dyst mot Hull. Da hadde han hatt en prat med Balotelli.

— Jeg har tatt en prat med ham. Om kulturen i landet og spesielt i Liverpool og det var det. Saken er avsluttet, og utfallet holder vi internt, sier Rodgers ifølge Liverpool Echo.

VIDEO: SE HØYDEPUNKT FRA KAMPEN ØVERST I SAKEN.

Carragher-kritikk

På Sky Sportsonsdag kveld sa Liverpool-legenden Jamie Carragher at han tviler på at Balotelli blir å finne på Anfield særlig lenge.

— For å være ærlig så blir jeg overrasket hvis han er her neste sesong, sa Carragher.

Balotelli returnerte heller ikke til Liverpools benk i 2. omgang etter at han ble tatt av ved halvtid.

— Hvis man ikke scorer eller laget ikke gjør det bra, uavhengig om kritikken er fortjent eller ikke, så er det en del av fotballen. Det må man bare akseptere. Ingen liker det, men som lag, manager eller spiller så må man bare akseptere det, sier Rodgers.

Han tar også sin spiss i forsvar.

— Gutten prøver virkelig. Så får vi se hvordan det blir på lengre sikt. Han jobber hardt på trening for å vise at han fortjener plassen på laget og for å score mål. Og så lenge han gjør sitt beste kan jeg ikke be om mer. Men om det er godt nok vil vise seg, sier Liverpool-manageren.