— Han er i nærheten av eliteserienivå nå. Han har tatt store steg og gjør det veldig bra på trening. Han er hard å møte i duellene, han er piggere og han forflytter seg raskere, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.

Norheim kom fra 2.-divisjonsklubben Fløy før denne sesongen. Han har vært på benken i eliteserien, men aldri sluppet til.

Derfor ble han utleid til gamleklubben i sommer. Der har lysluggen vært meget bra i midtforsvaret.

Blitt raskere

— Han har prestert jevnt og stabilt siden han kom hit. Det var nok et riktig steg for han å ta. Jeg tror det vil føre til at han har større muligheter til å spille i eliteserien for Start neste år, sier Fløy-trener Johannes Hardarson.

— Det har gått bra. Det har hjulpet å få 2.-divisjonskamper i beina. Dessuten har jeg trent mye på å bli raskere. Jeg har forbedret meg ganske mye på sprint-tester, forklarer Norheim, som særlig har imponert de gangene det drilles lag på stor bane på Start-trening. Nå håper han å ta steget inn i eliteserien neste år.

— Det er jo målet, sier Norheim, som hadde Start 2 i 3.-divisjon som kamparena før han ble utleid til Fløy.

Har duellkraft

— Det er en spiller som absolutt kan gå hele veien. Han har holdningen, som er det viktigste, sier Hardarson, som beskriver fotballspilleren Norheim på følgende måte.

— Stor fotballforståelse, plasseringssterk, duellsterk og god i luften.