Rodriguez og tyskeren Toni Kroos har begge blitt hentet til den spanske hovedstaden etter et suksessfullt VM. Tirsdagens møte mellom Real Madrid og Sevilla vil bli colombianske Rodriguez' første opptreden for de hvitkledde.

— Vi har naturligvis tenkt på hva slags lag de kan stille, men vi er godt forberedt uansett hvem de måtte stille med. Det eneste handicappet er at Kroos og Rodriguez ikke har spilt med laget ennå, sier Sevilla-sjef Unai Emery.

Tirsdagens kamp spilles på hjemmebanen til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Det er vinneren av europaligaen og mesterligaen som møtes til stjernekamp.

— Det viktigste vi skal gjøre er å nyte øyeblikket, som er et veldig spesielt øyeblikk for oss. Vi bærer frukter av den gode sesongen vi gjennomført i fjor. Vi skal nyte det, sier Emery.

Det er ifølge spanske aviser svært trolig at både Kroos og Rodriguez går inn i Real Madrids startoppstilling mot Sevilla. De to utgjør trolig en midtbanetreer med kroaten Luka Modric. Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema er trolig Carlo Ancelottis utvalgte helt fremst på banen. (©NTB)