Dette TV-bildet av Joakim Löw med hendene et visst sted har gått verden rundt de siste dagene. På Tysklands pressekonferanse i dag kommenterte Lukas Podolski trenerens sidelinjevaner. Dette TV-bildet av Joakim Löw med hendene et visst sted har gått verden rundt de siste dagene. På Tysklands pressekonferanse i dag kommenterte Lukas Podolski trenerens sidelinjevaner. Foto: Skjermdump/DENIS BALIBOUSE, Reuters/NTB Scanpix

Podolski om Löw:- Vi klør oss alle på «eggene» innimellom

Lukas Podolski forsvarer trener Löws noe eksentriske opptreden på sidelinjen.

Tysklands trener Joachim «Jogi» Löw er gjennom flere år kjent for å være veldig interessert hva som måtte befinne seg i nesegangene under kamp. Til stadighet er han blitt tatt på kamerafersken med fingrene opp i nesen. Noen ganger har funnet innhold tatt veien til munnen.

Men under Tysklands åpningskamp i EM mot Ukraina ble han sett med hånden nede i buksa for deretter å føre henden opp under nesen. Han gjorde det samme bak. Det hele dokumentert på allverdens sosiale medier og i TV-show over hele Europa.

  • Selv om dette er et av de mer humørfylte temaer fra EM, så skjer det alvorlige ting også.

Tema på pressekonferanse

Derfor var det ikke unaturlig at det ble tema på Tysklands pressekonferanse. Svaret tyske journalister fikk fra Lukas Podolski skapte en munter stemning.

— Jeg vil tro at 80 prosent av oss klør seg på «eggene» nå og da. Det er helt greit, sa Podolski om den saken.

Jerome Boateng som satt ved hans side på pressekonferanse gliste, mens det tyske fotballforbundets mann som styrte pressekonferansen, helst ville skifte tema.

— Alt er sagt her, tro jeg, sa Grittner ifølge den tyske storavisen Bild Zeitung.

Humøret på topp

Tyskland hadde en sterk åpning av mesterskapet og vant 2-0 mot Ukraina. Torsdag møter de naboen Polen sin andre kamp i dette EM.

Lukas Podolski fikk ikke spille mot Ukraina.

— Kanskje bør han med på grunn av godt humør, mener Bild.

Her finner du mer fra EM.

KOMMENTAR:

Hør siste episode av Aftenpodden Sport og få gratis samlivsråd for sommeren, alt du trenger og ikke trenger å vite om EM i Frankrike: