Sykkelturen til Evelyn Olsen fra Trondheim fikk en uventet pause da hun syklet over broen over Holtermannsveien ved Lerkendal stadion. Hele veien ble sperret av en gruppe mannfolk som gikk gåtur i treningsklær. Dermed måtte hun gå av sykkelen for å unngå å krasje.

— Plutselig sa de hei til meg, og jeg stoppet for å prate med dem. Jeg visste jo at Rosenborg skulle spille kamp i kveld, og så at de hadde på seg Apoel-klær. Så jeg skjønte at det var spillerne jeg hadde truffet. Da måtte jeg benytte sjansen til å ta et bilde sammen med dem, sier hun til Adresseavisen.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Stilte opp på bilde

Og de glade guttene stilte velvillig opp på bilde sammen med syklisten. De tok seg god tid til en prat.

— Vi snakket litt om kampen og jeg ønsket dem lykke til. Så nevnte jeg at jeg hadde bursdag onsdag, og da brøt de spontant ut i bursdagsangen midt på brua, sier hun.

LES OGSÅ:

— Hadde vært artig å dra på kampen

Dermed runget «Happy Birthday» ut fra broen like ved stadioen der det kypriotiske laget møter trøndere på europajakt onsdag kveld. Men så langt ser det ut som Evelyns eneste møte med kypriotene blir på brua.

— Jeg er fotballinteressert og har vært på mange RBK-kamper, men jeg prioriterer ikke å betale for billetter da jeg akkurat har flyttet inn i ny leilighet. Det blir heller middagsselskap med familien, men det hadde vært artig å ta med alle på kamp etterpå, sier Evelyn.