Her jubler Patrick Bamford for utligningsmålet. Her jubler Patrick Bamford for utligningsmålet. Foto: Digitalsport

Middlesbrough til topps med ti mann

Middlesbrough fikk keeperen utvist og kom under på straffespark, men berget 1-1 mot Birmingham og er ny serieleder i engelsk mesterskapsserie.

Gjestene fra nordøst trengte ett poeng for å legge Bournemouth og Derby bak seg i den jevne tetstriden. Det så ut til å bli vanskelig da keeper Dimitrios Konstantopoulos felte Clayton Donaldson og ble utvist rett før pause.

Tomás Mejías ble byttet inn og tok plass i målet, men det første han gjorde var å se straffesparket fra Paul Caddis gå forbi seg.

Middlesbrough måtte spille hele annen omgang i undertall, men kjempet seg inn i kampen og fikk sin utligning ved Patrick Bamford kvarteret før slutt.

Dermed er laget på førsteplass. Med 15 serierunder igjen er avstanden til Bournemouth og Derby ett poeng. Det skiller bare tre poeng til Ipswich og fire til Watford i kampen om de to direkte opprykksplassene. (©NTB)

ble byttet inn da Middlesbrough-keeper Dimitrios Konstantopoulos ble utvist mot Birmingham onsdag. Her er han i aksjon i cupkampen mot Arsenal nylig. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB scanpix