Den norske venstrebacken fikk sjansen i René Meulensteens debut som Fulham-manager. Han har vært ute i kulden under Martin Jol det meste av tiden denne sesongen — frem til nå.

Fulham spilte kanskje sin beste kamp på svært lenge, men det holdt ikke til tre viktige poeng i byderbyet på Craven Cottage. Mål av Vlad Chiriches (73.) og Lewis Holtby (82.) snudde oppgjøret i Tottenhams favør.

Chiriches utlignet ved å hamre løs etter en uheldig klarering fra Riise.

Ashkan Dejagah sendte hjemmelaget i føringen etter 57 minutter. På overtid var Pajtim Kasami et stolpetreff unna å gjøre 2-2. Fulham har i høst slitt tungt med mange svake prestasjoner. Klubben står med seks strake serietap og ligger under nedrykksstreken på en 18.-plass. Det er tre poeng opp til trygg grunn.

Brede Hangeland er fortsatt ute med skade og savnet i Fulham-forsvaret.

For Tottenham var det en etterlengtet seier etter en tøff periode. Det var lagets første seier på fem seriekamper.