RANHEIM — BÆRUM 5-0

RANHEIM (adressa.no): De gliste om kapp med det strålende været på årets første sommerdag, Ranheim-spillerne.

Etter 5-0 på resultattavla, 10-0 i sjansestatistikken, lagets sjette seier på rad - og full kontakt med lagene på direkte opprykksplass i 1. divisjon.

Og etter å ha regelrett valset over Bærum i 2 x 45, i en kamp hvor det både kunne ha blitt seks og syv bak Bærum-keeper Jørgen Mohus, kan ikke kaptein Are Tronseth huske på å ha vært med på noen større enveiskjøring i en 1. divisjonskamp. Og Tronseth har spilt noen av dem gjennom en lang karriere.

Dobbel Aas og Bye

— Jeg har vært med på å vinne med klarere margin tidligere. Men med tanke på alle sjansene vi skapte og at Bærum ikke skapte noe som helst, har jeg aldri vært med på en større overkjørsel. Solid, smilte han - som selv ikke kom på scoringslista, men fikk et mål tvilsomt annullert for angrep mot keeper.En som imidlertid fant veien til mål, var Bendik Bye. Vingen ble kampens store spiller med to scoringer og en målgivende. Og etter en tid plaget av både benketilværelse og skader var det artig for 24-åringen å slå tilbake.

— Det satt bra i dag. Jeg ønsker jo å spille hver gang, og det var godt å få en slik kamp. Både for meg og laget. Dette var moro, smiler han.

Bendik Bye fra Ranheim løper fra Bærums Simen Kritiansen Juklerød. Foto: Morten Antonsen/Adresseavisen

— Ubehagelig som muligTrener Trond Nordsteien er til vanlig en sindig kar. Det var han også etter 5-0, selv om han nesten snakket i overskrifter denne gangen:

— Dette var massivt. Vi så igjen mye av det vi trener på, og etter en litt tung start på sesongen er det deilig å få betalt. For guttene har jobbet steinhardt for å snu trenden, sier han - om det som nå er blitt seks seirer på rad.

Det var spennende i syv minutter i idrettsparken. Da scoret Jo Sondre Aas sitt første og Ranheims andre mål for kvelden, og kampen var i realiteten kjørt. Aas noterte seg for en til, mens tomålsscorer Bendik Bye og innbytter Magnus Blakstad sørget for resten.

Dermed en gjeng med meget stor selvtillit før møtet med RBK i cupen onsdag kveld.

— De er storebror, slik er det. Så skal vi sørge for å være en så ubehagelig lillebror som mulig, sier trener Nordsteien om den saken.