Overgangssagaen rundt den russiske stjernen Andrej Arsjavin har pågått helt siden sommerens fotball-EM, men til tross for at spilleren har blitt linket til både Barcelona, Chelsea og spesielt Tottenham befinner han seg fortsatt i den russiske ligaen.

Etter Zenit St. Petersburgs overraskende 1-3 tap for Shinnik Yaroslavl på søndag virker det som om en overgang kan være nærmere for den kreative spilleren.

— Det er et problem inne i ham. Hjertet og tankene hans er ikke i St. Petersburg og det er ikke den samme den samme kvaliteten i spillet og ikke den samme Andrej. For han er det hele tiden; får jeg gå, må jeg bli, ringer agenten min snart? Det er ikke bra for en spiller , sa Zenit-trener Dick Advocaat på pressekonferansen etter kampen.

Berbatov-erstatter

Hvis Tottenham får tilslag på Arsjavin kan det også åpne for at Spurs-spissen Dimitar Berbatov får gå til Manchester United.

Han har offentlig bedt om å bli solgt til den regjerende seriemesteren, men ledelsen i Spurs skal være motvillige til å la han gå før de har en erstatter på plass.