Tysklands kaptein Phillipp Lahm innrømmer at England hadde vært ønskemotstander torsdagens semifinale. I stedet står Italia på motsatt banehalvdel. Laget slo England etter straffesparkkonkurranse i kvartfinalen.

  • Se video av italienske og tyske fans i videoen øverst i saken!

Men Lahm mener at det burde vært unngått.

— Det skulle aldri kommet til straffer, det kan italienerne takke seg selv for. De brente mange sjanser. Hadde det vært Tyskland, ville vi kvittet oss med England på 90 minutter, sier Lahm ifølge Goal.com, gjengitt av Bold.dk.

- Vi ønsket å møte England. De er ikke like skremmende som Italia og historisk sett så vinner vi alltid mot dem, fortsetter venstrebacken.

Tyskland-sjef Joachim Löv velger å starte med Toni Kroos, Lukas Podolski og Mario Gomez i angrep i kveld. Sjekk Tyskland og Italias lagoppstillinger nederst i saken!

Italia-kaptein Gianluigi Buffon har et av sine beste minner fra en kamp mot nettopp Tyskland - i VM i 2006. Da vant Italia 2-0. Han medgir at det kan bli vanskelig å gjenta den bedriften.

- Vi vet at tyskerne vil ha revansje for den kampen (mesterskapet ble arrangert i Tyskland, journ.anm.), og vi vet at tyskerne er et forbannet sterkt lag. Vi har ikke råd til å gjøre feil, og som alltid har vi bruk for litt hell. Tradisjoner og statistikker er til for å brytes, selv om jeg selvfølgelig håper at det hele ender som det pleier, sier han ifølge Bild.

Tyskland har aldri slått Italia i et EM eller VM.

Vinneren av kveldens kamp møter Spania i finalen på søndag.

LAGENE:

Tyskland (4-2-3-1):

Manuel Neuer - Jerome Boateng, Mats Hummels, Holger Badstuber, Philipp Lahm - Sami Khedira, Bastian Schweinsteiger - Toni Kroos, Mesut Özil, Lukas Podolski - Mario Gomez

Italia (4-3-1-2)

Gianluigi Buffon - Federico Balzaretti, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini - Claudio Marchisio, Andrea Pirlo, Daniele De Rossi - Riccardo Montolivo - Antonio Cassano, Mario Balotelli