Det har lenge vært usikkert om Magnus Haglund vil fortsette som Lillestrøm-trener, men rett før kampstart kom nyheten om at han har signert ut neste sesong, med opsjon for ytterligere forlengning. Både Haglund og spillerne viste at de var fornøyde med den avgjørelsen, da Tromsø ble slått på overtid.

— Vi kronet Magnus sin signering med seier og gjorde dagen komplett, sier kaptein Frode Kippe, etter 3-2 seier mot Tromsø.

Trives godt

Haglund selv reagerte med det skikkelig splitthopp da Bjørn Helge Riise satte Moryke Fofanas glitrende fremspill i det åpne Tromsø-målet på overtid. Han var meget fornøyd med å ha forlenget med LSK.

— Totalbildet avgjorde. Jeg trives godt i klubben og familien har funnet seg godt til rette her. Vi har hatt en klar utvikling og blitt bedre, og det gir meg energi å fortsette å jobbe med disse spillerne. Nå skal vi utvikle oss enda mer frem mot neste sesong, sier svensken.

Stor respekt

Spillerne viste også tydelig glede over at treneren fortsetter i minst en sesong til på Åråsen.

— Det står stor respekt av det han gjør når han velger å signere til tross for tilbud hjemmefra. Det viser at han har tro på det vi gjør her, og jeg tror vi kommer til å gjøre en kanonsesong neste år, sier toppscorer Petter Vaagan Moen.

Sikret plassen

Dagens seier sendte Lillestrøm klar av nedrykksstriden, og det gjør at laget nå kan begynne å se seg oppover på tabellen når bortekamp mot Start og hjemmekamp mot Rosenborg gjenstår.

— Nå kan vi bare glede oss til de to siste kampene, by på oss selv og kose oss, avslutter Vaagan Moen.