For et par uker siden ble bodøværingene tilbudt i underkant av åtte millioner kroner for Ludvigsen. Monaco var i tillegg villig til å betale mer avhengig av spilte kamper. Totalverdien på Monaco-budet skal dermed ha vært på nærmere 15 millioner kroner.

Etter det Nordlands Fremtid erfarer skal tilbudet fra Hertha Berlin være langt høyre enn det Monaco bød, men likevel ikke nok for Glimt.

— Summene i dette ønsker jeg ikke å kommentere. Vi venter på et nytt utspill fra Hertha Berlin. Så får vi se om de er villig til å strekke seg lenger for å få sikret seg Ludvigsen. Utfallet kan også bli at de trekker seg fra videre samtaler, sier Glimts sportslige leder, Tor-Ove Falch videre.

Ludvigsen selv avventer situasjonen i Bordeaux. Han er på prøvespill i den franske klubben, men krysser fingrene for at tyskerne blar opp mer penger.

— Det er klart jeg er skuffet over at Bodø/Glimt og Hertha Berlin ikke ble enige. Jeg likte meg svært godt i den tyske storklubben og har gitt klar melding om at jeg ønsker å prøve lykken i utlandet. Jeg må bare håpe på at Hertha Berlin kommer med et forbedret tilbud, sier han.