Brede Hangeland var tilbake på banen for Crystal Palace for første gang på ni kamper da klubben spilte 0-0 hjemme mot Swansea mandag.

En skade på Damien Delaney tvang Alan Pardew til å sette inn Hangeland i midtforsvaret. Nordmannen startet seks kamper rad i starten av sesongen, men hadde ikke vært på banen siden 0-1-tapet mot Leicester 24. oktober før mandagens oppgjør.

Hangeland steppet inn og gjorde en solid figur.

Han var nær scoring like etter pause da han stusset et frispak mot mål, men en feberredning av Swansea-målvakt Lukasz Fabianski hindre nettkjenning.

Første omgang var sjansefattig, men det hele tok seg opp i annen omgang. Da kom lagene til flere sjanser og nærmest var Palace-spiss Patrick Bamford. Unggutten sto mutters alene elleve meter fra mål da han skjøt rett på målvakt Lukasz Fabianski. Dermed endte det målløst for et Palace-lag som ikke har tapt på seks kamper og henger med i toppen av tabellen.

I oppgjøret mellom West Bromwich og Newcastle var WBA sterkest. Darren Fletchers hodestøt etter 79 minutter ble avgjørende da laget hans vant 1-0. Newcastle er dermed fortsatt under nedrykksstreken. (©NTB)