TEAM GERRARD — TEAM CARRAGHER 2-2

Tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise (nå i kypriotiske APOEL) var tilbake på Anfield søndag da det ble arrangert veldedighetskamp mellom to stjernespekkede mannskap, ledet av Liverpool-legendene Steven Gerrard og Jamie Carragher.

Team Carragher tok ledelsen etter åtte minutter ved Mario Balotelli. Didier Drogba la på til 2-0 etter 22 minutter, like etter at Riise hadde hatt et susende frispark som ble reddet.

Steven Gerrard som drar til LA Galaxy til sommeren reduserte fra straffemerket etter 37 minutter, og dermed sto det 1-2 ved pause.

Riise ble byttet ut etter en omgang. Inn på Gerrards lag kom blant andre de tidligere Liverpool-heltene Luis Suarez og Fernando Torres.

Her setter Steven Gerrard inn 2-2-målet. Foto: Digitalsport

Gerrards lag fikk et nytt straffespark etter 68 minutter, og igjen var Gerrard iskald: Nå sto det 2-2.Det ble også resultatet. 44.903 mennesker så kampen på Anfield. Gerrard sa takk for seg etter 81 minutter og fikk stående ovasjoner.

Lagoppstillinger:

Team Gerrard : Brad Jones, Glen Johnson, Kevin Nolan, John Arne Riise, Steven Gerrard, Xabi Alonso, Thierry Henry, Ryan Babel, John Terry, Anthony Gerrard, Jerome Sinclair.

Innbyttere : Scott Dann, Ashley Williams, Luis Suarez, Fernando Torres, Charlie Adam, Jay Spearing, Stephen Warnock, Joao Teixeira.

Team Carragher : Pepe Reina, Didier Drogba, Harry Kewell, Alvaro Arbeloa, Stewart Downing, Lucas, Jamie Carragher, Jonjo Shelvey, Martin Kelly, Jon Flanagan, Mario Balotelli.

Innbyttere : Peter Gulacsi, Luis Garcia, Craig Noone, Alberto Moreno, Gael Clichy, Fabio Borini, Craig Bellamy.