Den chilenske midtbanespilleren slo hull på Lazio-forsvaret etter bare 14 minutter. Vidal scoret med utsiden av foten etter en pen chip fra Paul Pogba.

Juventus dominerte som ventet banespillet på eget gress i Torino. Etter 27 minutter straffet Vidal gjestene igjen, denne gangen for slett markeringsspill. Upresset kunne han legge på til 2-0. Det var hans femte mål mot Lazio i 2013. Like etterpå skapte Miroslav Klose spenning med sin redusering for gjestene fra den italienske hovedstaden. Den tyske spissveteranen scoret på en retur fra Gianluigi Buffon.

Tévez igjen

Annen omgang var bare fire minutter gammel da Mirko Vucinic økte Juventus' ledelse til 3-1. Vondt ble til verre for Lazio da Hernanes fikk sitt annet gule kort og måtte tusle av banen etter litt over én time.

Ti minutter før slutt avsluttet sommerkjøpet Carlos Tévez kampen til 4-1. Argentineren har dermed scoret to mål for Juventus på like mange kamper.

Tittelforsvareren står med full poengpott. Det samme gjør forrige sesong serietoer Napoli, som lørdag slo ChievoVerona 4-2 på bortebane.

Hamsik strålte

For annen helg på rad scoret Marek Hamsik to mål for søritalienerne. Napoli kunne også glede seg over at nyervervelsen Gonzalo Higuaín har åpnet scoringskontoen. Den tidligere Real Madrid-spissen scoret kampens siste mål etter 70 minutter.

Men det var Hamsik som var Napolis store stjerne. Sloveneren ga gjestene ledelsen etter 13 minutters spill på en pasning fra Lorenzo Insigne. Han var også mannen som ordnet 3-2-ledelse tidlig etter pause.

Hamsik scoret også to av målene i Napolis 3-0-seier over Bologna forrige helg.

Før pause utlignet Alberto Paloschi to ganger for ChievoVerona. José Callejón, også en sommerimport fra Real Madrid, gjorde 2-1 mellom Paloschis fulltreffere.

I annen omgang gjorde Napoli nok for å ta med seg alle poengene hjem.