Presidenten i den tyrkiske fotballklubben Trabzonspor, Ibrahim Haciosmanoglu, låste dommeren inne i flere timer etter at laget hans spilte 2-2 mot Gaziantepspor.

Dommeren fikk ikke slippe ut før klokken tre natt til torsdag. Da hadde til og med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan tatt kontakt for å få slutt på galskapen, skriverAftonbladet.

Bakgrunnen for det hele var en kontroversiell situasjon i sluttminuttene. Trabzonspor ropte på straffe da Gbenga Arokoyo brukte hånden for å stoppe ballen da Oscar Cardozo var på vei gjennom, men fikk ikke gehør hos dommerkvartetten.

Når dommeren kom inn i garderoben, beordret Haciosmanoglu at han og resten av teamet skulle låses inne. Flere timer senere fikk de slippe ut. Da sto fremdeles sinte supportere utenfor og kastet flasker og steiner.

– Det er ikke noe personlig. Ingen får kødde med denne byen. Jeg bryr meg ikke om jeg blir straffet, fengslet eller kastet bort fra stadion, sa klubbpresidenten til tyrkiske Hürriyet, ifølge Aftonbladet.

Fikk du med deg dette? Linjedommer følte seg presset til å fikse el Clásico.

– Føltes ikke farlig

Svenske Daniel Larsson var blant dem som sto midt oppe i situasjonen.

– Vi var igjen på stadion i to timer etter kampen. Det gikk ikke an å komme seg ut. Det var mye folk da vi kom ut, men det føltes aldri farlig. Det er klart at det var litt ekkelt, de var jo misfornøyde, men de visste nok ikke helt hvorfor. Til slutt skyldte de på dommeren, sier Larsson.

Som om ikke det var nok å låse inn dommeren, kom Haciosmanoglu også med oppsiktsvekkende kommentarer om kvinner.

– Om vi skal dø, så skal vi dø som menn. Vi skal ikke leve som kvinner. Ingen kan tvinge oss til å leve som kvinner, skal han ha sagt.

Trabzonspor ligger på 9.-plass i den tyrkiske serien etter 10 serierunder. Det er langt under det som er målsettingen for den pengesterke klubben.

– Byen lever for laget. De har hatt stor framgang de siste årene og satser mye penger, sier Larsson. (©NTB)

Interessert i internasjonal fotball? Da anbefaler vi disse sakene:

Stem ved å stumpe røyken! Det kreative påfunnet går verden rundt.

FIFA-topp hevder Suárez slettes ikke sto bak bitemerkene på Chiellinis skulder. — Suspekt, sier NRK-profil.

Storavis håner Ronaldo med vulgær forside: - Spis den