To uker har gått siden MFK sist spilte kamp. Da ble det 0-2 tap borte mot Tromsø. MFK-trener Tor Ole Skullerud mener MFK-gutta har brukt landslagspausen godt, og lover en revansjesugen gjeng på Aker stadion lørdag.

– Man er alltid litt spent på hvordan det ser ut i kamp når vi har hatt litt tid «av». Men gutta har trent mye og godt. De ser spreke ut, sier Skullerud.

Han tror nøkkelen til seier mot VIF ligger i å stoppe deres offensive arsenal. Bare Rosenborg og Molde har flere nettkjenninger enn hovedstadslaget.

KLAR: Molde-trener Tor Ole Skullerud. Foto: NTB Scanpix

– De er et godt offensivt lag. De har skapt mye, og scora mye mål. En viktig del blir å stoppe dette. Men det viktigste er å tenke på oss selv, og hva vi kan gjøre. Her ute (på Aker stadion) har vi vært gode i lang tid. Det vil overraske meg om vi ikke er det på lørdag også, sier Skullerud.

Møter gamleklubben

Vålerenga er en klubb Skullerud kjenner godt til. Han syns imidlertid ikke det er noe spesielt å møte klubben han tidligere var en del av.

– Jeg har en lang fortid i og rundt klubben, så jeg har et spesielt forhold til Vålerenga. Men å møte dem på lørdag er ikke noe spesielt. Nå er det «all-in» for å få tre poeng til MFK, sier han.

Singh klar til dyst

Harmeet Singh (24) er kvitt skadeplagene som gjorde at han måtte melde forfall til landslaget. Midtbanespilleren var blant Per-Mathias Høgmos utvalgte menn til landskampene mot Sverige og Aserbajdsjan. Dessverre måtte Singh melde forfall grunnet en vond akilles.

– Det var leit. Den hovnet opp, og jeg hadde veldig vondt, sier 24-åringen.

MØTER GAMLE KJENTE: Harmeet Singh. Her i kamp med Odd og Fredrik Nordkvelle. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Han forteller at han brukt kamppausen til å restituere den vonde akillesen, og skal være klar for å møte gamleklubben Vålerenga lørdag kveld.– Det blir en bra kamp. Jeg prøver å tenke på den som en hvilken som helst annen kamp. Vi skal prøve å spille spillet vårt, og gjøre det vi pleier på trening. Da skal det gå bra, tror Singh.

Utgående kontrakt

Singh er en av flere MFK-spillere som har utgående kontrakt denne sesongen. Han er lite snakkesalig på spørsmål rundt hans egen kontraktssituasjon.

– Akkurat nå fokuserer jeg på kampen i morgen. Men jeg har det veldig fint her og trives veldig godt, sier Singh.