DEBRECEN (adressa.no): Mye handlet om at Camilla Herrem skulle spille for en hardtsatsende klubb da hun sammen med håndballektemann Steffen Stegavik flyttet til Romania i sommer.

Men Stegaviks klubb, HC Minaur Baia Mare, har andre ambisjoner enn å slite på nedre halvdel av tabellen, slik tilfellet var forrige sesong.

Ble toppscorer

I går inntok nemlig rumenerne tabelltoppen etter 24-23-seieren over de regjerende mesterne Constanta – og dét i årets siste seriekamp. Det betyr at Stegavik og co kan ta juleferie på toppen av tabellen.

— Det var deilig å slå Constanta. Vi visste før kampen at vi ville ligge på førsteplass gjennom julen om vi vant, og det var målet, sier Stegavik til adressa.no.

Han ble Baia Mares toppscorer med sju mål i kampen mot laget som slo Elverum ut av europacupen tidligere i høst.

— Det var stappfull hall, og helt elektrisk stemning på tribunen i den andre omgangen. Etter kampen sto fansen igjen og jublet som ville høns hele gjengen, sier playmakeren og ler.

Går for tittelen

Nå sier Stegavik rett ut at laget hans kan vinne serien denne sesongen.

— Det er fullt mulig. Vi liker på førsteplass etter over halvspilt serie. Vi kan vinne mot alle og tape mot alle, og sånn er det her nede. Det er om å gjøre å være skjerpet hele veien, sier han.

Det vil virkelig være noe å ta med seg den dagen Stegavik og Herrem skulle forlate Romania.

— Det var jo derfor vi dro hit også. Begge har faktisk mulighet til å vinne her, sier han.

Camilla Herrems HCM Baia Mare har også tatt juleferie på tabelltoppen, og venstrevingen har i tillegg hatt en god start på EM i Ungarn.

Med seier over Polen mandag kveld vil en semifinaleplass være snublende nær for de norske håndballjentene.