PORTUGAL-ISLAND 1-1

— Jeg har en veldig god følelse. Vi viste stor karakterstyrke ved å ta poeng i denne kampen, sa Bodø/Glimt-keeperen.

32-åringen kom til Glimt i vår på en leieavtale fra nederlandske Nijmegen. Tidligere i karrieren har han spilt for Brann og Sandnes Ulf.

LES OGSÅ:

|

Portugal dominerte kampen og hadde 27-4 i avslutninger, hvorav 10 stykker traff mellom stengene. Bare en gikk i mål, resten ble reddet av Halldórsson.

Hele 11 avslutninger var signert Cristiano Ronaldo, som med scoring tirsdag ville blitt den første spiller med mål i fire ulike EM-sluttspill. Halldórsson reddet to av dem, mens tre gikk utenfor og hele seks ble blokkert av islandske spillere.

— Vi møtte et veldig godt lag og verdens beste spiller. De siste 35 minuttene, etter utligningen, føltes veldig lange, sa Halldórsson.

Fem minutter før slutt fikk Ronaldo ballen på hodet rett foran mål, men Real Madrid-stjernen sendte den rett i favnen på Glimt-keeperen.

Nani var den eneste som greide å overliste Halldórsson, men målvakten reddet to av hans tre forsøk, ett av dem med en fantastisk fotparade i første omgang. Halldórsson reddet også avslutninger fra Raphaël Guerreiro, João Moutinho, Vieirinha, André Gomes og Ricardo Quaresma.

— Jeg er rørt over å ha opplevd dette sammen med våre utrolige tilhengere. Vi klarte å få til det vi gjør best, som er å jobbe sammen og nekte motstanderen rom, sa Halldórsson.

— Men vi har ikke råd til å ha hodet lenge i skyene. Vi må få beina tilbake på jorda og tenke på Ungarn. (©NTB)