Palermo har fått en vanskelig start på sesongen og ligger nest sist i Serie A med kun én seier på de ni første seriekampene. Søndag kom det femte tapet da Roma ble for sterke.

Mohamed Salah sendte hjemmelaget i ledelsen før pause, mens Leandro Paredes, Edin Dzeko og Stephan El Shaarawy scoret målene i andre omgang. Aleesami spilte hele kampen for Palermo, som reduserte til 1-3 ved Robin Quaison ti minutter før slutt.

Roma har annenplassen i Serie A på målforskjell foran Milan. Juventus topper med et topoengs forsprang.

Inter-krise

Inter-trener Frank de Boer har heller ikke fått noen god start på sesongen. Etter søndagens 1-2-tap for Atalanta skal nederlenderen ha blitt kalt inn på teppet.

De Boer erstattet Roberto Mancini to uker før sesongstarten, men står nå med tre strake serietap med Inter.

Ifølge Rai Sport skal Inter-manageren møte klubbens kinesiske eiere på onsdag. Laget møter Torino samme dag.

— Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg er her og vil analysere denne kampen for å forberede meg til de som kommer, sa De Boer etter 1-2-tapet, hvor Eder scoret Inters mål.

— Det er alt jeg kan gjøre nå - jobbe hardt med spillerne og støtteapparatet. Jeg vet at det er en vanskelig tid og at resultatene er viktig, men i løpet av den korte tiden jeg har vært her, har jeg forstått hvor godt jeg kan gjøre det med dette laget. Resultater er viktige, men vi har tatt noen steg i riktig retning, fortsatte den tidligere Ajax-treneren.

Inter ligger på 14.-plass i Serie A med elleve poeng.

Napoli vant for øvrig sin kamp søndag da de slo Crotone 2-1 på bortebane, mens Lazio spilte 2-2 mot Torino. (©NTB)