Fvn.no skrev for to uker siden om diverse nettkampanjer og en underskriftkampanje som var rettet mot Bjørnebye. Budskapet som var felles for alle var at Bjørnebye måtte sparkes, eller gå av som Start-trener.

Siden har laget røket ut av cupen mot Haugesund, tapt mot Viking, og spilt uavgjort mot Tromsø. Etter 16 spilt runder ligger Start helt sist i eliteserien med sine 14 poeng. Ledelsen i klubben har hele veien fredet stillingen til Bjørnebye, og hevder at han fortsatt har full tillitt i Start.

Nå har fansen har sakte med sikkert mobilisert seg på nett.

For to uker siden var det totalt 239 medlemmer på de fire anti-Bjørnebye-gruppene på Facebook, og 27 underskrifter på kampanjen "Bjørnebye må fjernes fra stillingen som hovedtrener i IK Start", som ligger på underskrift.no.

I dag har tallet vokst til 505 medlemmer på Facebook, og 179 signaturer på underskriftskampanjen. Det sistnevnte tallet kan kanskje tas med en klype salt, siden både Svein Mathisen, Hans Tvedte, Gro Harlem Brundtland, Nils Johan Semb, Erik Solèr visstnok skal ha skrevet under.

Men det er ikke bare negative ting som skjer rundt Bjørnebye på nettet. Det har også dukket opp grupper som støtter Start-treneren, og som mener han bør bli værende i klubben.

Grupper som "Vi som støtter SIB", "Vi som faktisk tror på Stig Inge Bjørnebye", og "Vi som har troa på Bjørnebye" har samlet 83 medlemmer.