Kampen er nå ferdigspilt. Molde utlignet til 3-3, men røk ut på bortemålsregelen.

Etter 1-1 i det første oppgjøret i Kroatia, hadde Molde en strålende mulighet til å slå Dinamo Zagreb ut av Champions League-kvalifiseringen tirsdag kveld.

Til slutt røk de ut på bortemålsregelen med 3-3, et svært bittert resultat, spesielt siden fjorårets norske seriemester brente to straffespark i kampen.

Molde viste uansett mental styrke ved å gå fra 0-3 til 3-3. Til slutt ble imidlertid en spektakulær kollaps tidlig i kampen utslagsgivende.

Molde startet nemlig kampen fryktelig og slapp inn tre mål på seks minutter.

Her ser Ola Kamara (ryggen til) Dinamo Zagreb feire et av målene i første omgang. Foto: NTB SCANPIX

Kollapsen vekket oppsikt i sosiale medier.Her er noen av reaksjonene:

— Aiaiai Molde! Fryktelig forssvarsspill i en slik kamp! skriver TV 2-ekspert og Start-spiller Jesper Mathisen på Twitter.

— Jeg bytter kanal. Mental kollaps. Som Brasil mot Tyskland, skriver fotballekspert Morten Langli på sin Twitter-konto.

— Er dette Norway Cup på Sportskanalen denne uke og? skriver Rikstoto-programleder Anders Mikkelborg på sin Twitter-konto.

— Mitt spørsmål er om Tor Ole Skullerud trener Molde til helgen? skriver fotballekspert Joacim Jonsson på sin Twitter-konto.

— Vanskelig å argumentere for at noe norsk lag har noe i CL å gjøre når regjerende seriemester holder på sånn som dette, dessverre, skriver frilansjournalisten Lars Sivertsen på Twitter.

Nå må Molde i stedet belage seg på Europa League-kvalifisering.