At Real Madrid og Barcelona ikke nødvendigvis ønsker hverandre alt godt, er kjent.

Men at det går helt ned i barnefotballen visste man kanskje ikke. Nå har klubbene igjen bevist at de er bitre rivaler.

Fikk du med deg denne?

— Barcelona lot ikke spillerne ta bilde med Raúl

I helga ble talentturneringen La Liga Promises holdt i Miami, en turnering for gutter under 12 år med lag som Juventus og Borussia Dortmund i tillegg til de to spanske storlagene.

Til stede for å bivåne cupen var også Raúl. Han huskes best som Real-legenden som bøttet inn mål på bestilling for laget fra hovedstaden. De unge guttene syntes naturligvis det var utrolig gjevt å se en levende legende, og mange ønsket å ta bilde sammen med den tidligere spissen, som nylig avsluttet karrieren i New York Cosmos.

Men da Barcelona-spillerne ville ta gruppebilde med Raúl, sa Barcelona stopp.

Presidenten i La Liga reagerte

— Raúl hilste på alle barna fra alle lagene i Miami, men Barcelona lot ikke spillerne få ta bilde med ham, sier journalist Ramon de la Morena, som var tilstede under seansen ifølge den spanske avisen AS.

En video på Youtube skal angivelig vise hendelsen. Se den her.

Ifølge nettstedet 101greatgoals skal en av ungdomstrenerne i klubben ha sagt at spillerne var for slitne til å ta bilde, og at de måtte reise.

Tilstede i Miami var også Javier Tebas, president i den spanske ligaen. Han likte ikke Barcelonas bildenekt, og tok kontakt med klubben. Da svarte klubben at det ikke lå noen onde hensikter bak, og de foreslo å ta et bilde ved en senere anledning.

Til slutt fikk Barcelona-barna bildet med Raúl, skriver AS.