Håvard Nordtveit vant den norske bundesligaduellen med Omar Elabdellaoui da Borussia Mönchengladbach banket Eintracht Braunschweig 4-1 fredag.

Den norske duoen var bare på banen samtidig for hvert sitt lag i sju minutter. Nordtveit ble satt innpå etter 76 minutter, mens Elabdellaoui ble byttet ut etter det 83. minutt.

Det var ventet at Nordtveit og Gladbach ville bli for sterke for opprykkerne fra Braunschweig. Oscar Wendt gjorde 1-0 etter en kraftfull avslutning halvveis ut i første omgang. Brasilianeren Raffael doblet ledelsen ni minutter senere.

Eintracht Braunschweig fikk et snev av håp da Mirko Boland reduserte etter en snau time. Men det ble med håpet for Elabdellaouis lag. Først la Max Kruse på til 3-1 fra straffemerket etter 72 minutter, mens Raffael gjorde sitt annet mål for kvelden like etterpå.

Borussia Mönchengladbach har tatt samtlige av sine ni poeng på hjemmebane. Det holder til en fjerdeplass før resten av helgens kamper i Bundesliga.

For Braunschweig var det klubbens femte tap for sesongen. Opprykkslaget står med bare ett poeng etter seks serierunder.