— Det er så klart kjempegøy, og noe vi virkelig ser frem til, sier Jesper Mathisen.

Jesper Mathisen og Trine Mjåland har vært kjærester i syv år, og i februar blir det altså familieforøkelse for idrettsparet.

— Jeg er 17 uker på nå, og det begynner å bli vanskelig å skjule magen, sier Mjåland.

Venter en gutt

Paret har allerede vært på ultralydundersøkelse, og ut ifra ultralydbildene ser det ut til at Start kan vente seg nok en fotballspiller fra Mathisen- slekta.

— Det blir en gutt, det er det ingen som helst tvil om. Og han skal selvfølgelig bli fotballspiller, smiler Mathisen.

Trine Mjåland som har vært Norges beste 800 meterløper de to siste årene sier at svangerskapet så langt har gått som en drøm.

— Det er nesten litt flaut å si det, men jeg har ikke merket noen ting. Jeg har verken vært kvalm eller trøtt, så jeg kan ikke klage, sier 25-åringen.

Gir ikke opp OL-drømmen

Trine Mjåland har lenge hatt et mål om deltakelse i neste års OL i Rio de Janeiro. Til tross for at hun er gravid i fjerde måned, har ikke 25-åringen gitt opp håpet om å konkurrere i OL.

— Nei, jeg har ikke det. Frem til nå har jeg trent normalt, og jeg har til og med løpt konkurranser. Så hvis alt går bra håper jeg å trene bra frem til fødsel, og komme raskt tilbake i form når jeg har født, sier hun

MMen flere konkurranser denne sesongen blir det ikke på den raske 800 meter løperen.

— Jeg kommer til å trene bra, men jeg kommer ikke til å konkurrere. Det hadde ikke vært forsvarlig.

Jesper Mathisen har slitt med skade siden første seriekamp forrige sesong. Etter gjentatte forsøk på å komme tilbake etter kneskaden bestemte han seg i april i år for å gi opp årets sesong.

Denne sesongen har 28-åringen vært ansatt som fotballekspert i TV 2. Mathisen innrømmer at han ikke helt har vent seg til tanken om at han snart skal bli far.

— Jeg må innrømme at det er litt fjern enda, og føles litt som om det skal skje i 2019, sier han og legger til at de kun har delt den gledelige nyheten med familie og deres nærmeste venner.

— Vi har fått masse fine reaksjoner, og mange som gleder seg med oss.